Cautare

63169 de rezultate pentru "martis biatrice este unul dintre cei mai pregati avocati in drept penal" (4.74 secunde)
Voi trimite o scrisoare presedintilor Comisiei Europene, Parlamentului European si grupurilor parlamentare din PE Premierul Victor Ponta a declarat marti, dupa anuntul PDL privind boicotarea referendumului, ca aceasta actiune este ilegala si ca partidul condus de Vasile Blaga trebuie actionat penal.
Procurorii anticoruptie au recuperat pagube de 500 de milioane de euro Presedintele Traian Basescu a prezidat ieri sedinta Consiliului Superior al Magistraturii, in cadrul careia procurorul general al Parchetului National Anticoruptie, Ioan Amarie, a prezentat Raportul de activitate al PNA pe anul 2004, precum si propuneri pentru perfectionarea cadrului legislativ al institutiei, greutatile pe care le intimpina procurorii in desfasurarea anchetelor si tendintele pe 2005.
Scandalul, deja binecunoscut dintre consilierul PSD Cristian Carjaliu si primarul democrat al localitatii Agigea, Ion Ionita, continua cu un nou episod. Consilierul pesedist acuza ca edilul isi vede nestingherit de abuzuri si falsuri, unele dintre ele comise chiar in 2007.
Basescu vrea dizolvarea Comisiei Nana, nu a Parlamentului "Modificarile aduse Codului Penal ar fi fost un motiv serios de dizolvare a unui Parlament care prin actiunea lui genereaza deservicii uriase Romaniei. Si aici nu trebuie sa mai argumentez, pentru ca am vazut reactia Comisiei Europene si a aliatilor nostri.
Saptamana trecuta, un tanar jurnalist de la Cotidianul, Cristian Sutu, imi ia un interviu mai lung despre relatiile mele cu fosta Securitate. ... Am raspuns cat am putut eu de bine, in general lucruri pe care cititorii Gazetei de Sud le stiu de ani de zile.
In sedinta din cadrul Scolii de vara de la Mamaia, OFSD a stabilit directiile de actiune ale Pactului pentru protejarea femeilor de violenta domestica si viol. ... Agresiunile asupra femeilor, tot mai dese si mai revoltatoare, trebuie sa fie un semnal de alarma pentru societatea romaneasca!
Incepand de ieri, Codul Penal modificat la insistentele ministrului Justitiei, Monica Macovei, dezincrimineaza infractiunile de insulta si calomnie, prevazute in articolele 205 si 206, infractiuni aflate inca din anii '60 in acesta. ... Prin modificarile ce au intrat in vigoare vor fi inasprite pedepsele menite sa descurajeze comportamentele discriminatorii.
Final neasteptat Doi buni prieteni avocati, pasionati de schi, pleaca sa se dea pe cel mai inalt munte, cu cel mai mare grad de dificultate ... ... Cu chiu cu vai se tarasc prin zapada si cand pierdusera orice speranta ajung in fata unui mare castel, cocotat in varful muntelui.
Treizeci si una de persoane din Galati sunt cercetate penal de Politie dupa ce s-a constatat ca au votat fara sa fie inscrise pe listele electorale permanente, cu complicitatea unor membri ai sectiilor de votare.
Se-ntampla in Romania. ... Cei doi oficiali s-au referit la relevanta Parteneriatului Strategic dintre Romania si SUA si au mentionat importanta dezvoltarii acestuia, in continuare, pe toate palierele sale. In context, partea romana a amintit angajamentul Guvernului Romaniei, reflectat prin Programul de Guvernare, pentru intarirea relatiilor cu SUA.
"Firmele vor raspunde penal pentru infractiunile savarsite in realizarea obiectului de activitate sau in numele ori in interesul persoanei juridice", au stabilit ieri deputatii, in urma dezbaterii pe articole a proiectului de modificare si completare a Codului Penal, propus de ministrul justitiei.
Partidul Conservator a depus la Camera Deputatilor un proiect care vizeaza o modificare a Codului Penal, in sensul de modificare a Legii nr.
Codul Penal si Codul Civil vor intra in vigoare, in noua forma, la 1 octombrie 2011, potrivit proiectelor de lege pentru punerea in aplicare a celor doua Coduri, aprobate miercuri de executiv.
Sorin Rosca Stanescu) De la numirea sa in functie, in urma cu aproape opt ani, dar mai ales dupa ce a fost vaccinat printr-o prima suspendare, Traian Basescu, caruia ii place sa se alinte drept "omul din garaj", s-a pregatit minutios pentru lupta.
In acest episod puteti citi in continuare prima parte a textului lui Osho. ... - Una dintre ele este cea a dependentei; este ceea ce li se intampla majoritatii oamenilor. Sotul este dependent de sotie, sotia este dependenta de sot;
Oficialii din Banie se gandesc serios sa apeleze la o firma de avocatura, care sa ii reprezinte in procesul dintre Serviciul Public de Salubritate (SPS) si SC ECO SUD Bucuresti.
In ultima perioada tot mai multe SRL-uri renunta la statutul lor si cer radierea la Oficiul Registrului Comertului Bihor, pentru ca, apoi, cei care le-au detinut sa se inregistreze ca persoane fizice autorizate.
Parada elegantei Cele mai frumoase masini de epoca pot fi admirate in acest weekend langa Castelul Peles de pe Valea Prahovei. ... Un Ford de 8.000 de euro Cea mai veche masina prezenta la competitie a fost un Ford, asamblat in 1926.
OCTAVIAN ANDRONIC) Nici nu se putea o prefata mai reusita la ce s-a intamplat luni la Inalta Curte, decat meciul de duminica dintre echipa baciului machedon din Pipera si cea a machedonului din Constanta:
"Predictibilitate si stabilitate legislativa", pe care o puteti citi in continuare. ... Un agent comercial in Romania are nevoie de o mare abilitate pentru a supravietui, deoarece la noi criza economica este dublata si mult potentata de lipsa stabilitatii legislative.
google-analytics.com